Over de docent

De lessen worden gegeven door Madeleine van Rossum. Van origine een klassiek balletdocent met gedegen kennis van het menselijk lichaam. In 1976 heeft zij de opleiding tot klassiek ballet docent afgerond aan het Rotterdams Conservatorium.

Sinds die tijd heeft zij, naast een carrière als danser bij het Internationaal Danstheater, les gegeven bij verschillende muziekscholen. In 1991 is zij haar eigen balletschool begonnen in Monnickendam, the Dance Corner. Op deze dansschool gaf zij les in verschillende dansdisciplines aan verschillende leeftijdsgroepen. Bovendien werd elk jaar afgesloten met een dansvoorstelling welke gechoreografeerd werd door Madeleine zelf.

In 2009 heeft zij de focus verlegd naar Pilates en de opleiding tot Perfect Pilates instructeur gevolgd en afgerond, met als specialisaties Pilates voor senioren en zwangere vrouwen. Door het volgen van bijscholingen en aanvullende opleidingen worden altijd de nieuwste technieken en kennis in de lessen toegepast. De Polestar Pilates Education heeft haar gekwalificeerd om Pilates lessen te geven op de verschillende apparaten zoals de Reformer, de Chair, de Barrel, de Caddilac e.a. Deze lessen en personal trainingen geeft Madeleine in verschillende Pilates studios in Amsterdam.

Als extra verrijking heeft zij de cursus relaxercise en mindfullness gevolgd, wat de ontspanningsoefeningen tijdens de PerfeKt Pilates lessen zeer ten goede komt.

Is jouw interesse gewekt? Neem dan contact op via mail, mobiel, Twitter, Facebook of Google+.

Pilates Amsterdam

Pilates les Rivierenbuurt en Amsterdam-Oost

Pilates les Amsterdam

Pilates les Rivierenbuurt

Pilates les Amsterdam

Pilates les Amsterdam-Oost

Pilates les Amsterdam

Pilates les Amsterdam-Oost

Pilates les Amsterdam

Pilates les Rivierenbuurt

Copyright © 2014.  Wil jij een gemakkelijk te beheren website?