Wat is PerfeKt Pilates?

Perfekt Pilates Amsterdam

Perfekt Pilates Amsterdam

PerfeKt Pilates is in 2009 met de Pilates lessen gestart in samenwerking met verschillende fysiotherapiepraktijken. PerfeKt Pilates maakt gebruik van de Polestar en Perfect Pilates methode. Dit zijn mattrainingen gebaseerd op de originele Pilates van Joseph H. Pilates(1880-1967). Hij ontwikkelde zijn methode met de veren om weerstand en ondersteuning te geven aan de Engelse soldaten in het legerhospitaal tijdens de 1ste WO. Daar groeiden de Reformer en de Cadillac uit.
Tijdens de 2de  WO emigreerde Joseph Pilates naar de VS, waar hij deze trainingen voortzette in zijn studio in New York en zo professionele dansers, acteurs en atleten ondersteunde met zijn Pilates techniek.

PerfeKt Pilates staat voor een ontspannen en intieme sfeer, waar veel aandacht wordt geschonken aan het juist, effectief en doelbewust uitvoeren van de specifieke oefeningen. PerfeKt Pilates richt zich in het bijzonder op mensen met lichamelijke klachten ontstaan door verminderde belastbaarheid na blessures, pijnklachten en/of verkeerd spiergebruik.

Wil jij..

  • Een soepel, sterk en getraind lichaam hebben, fit blijven, ook als 50-plusser?
  • Geen nek- en rugklachten meer?
  • Onthaasten en van je (werk)stress af?
  • Een goede zwangerschap doorlopen en spoedig herstel na je bevalling hebben?
  • Je prestaties verhogen bij sporten, dansen of een andere bewegingsvorm?
  • Een sneller en beter herstel na een operatie?

Start dan met een proefles en/of een privéles en ervaar wat Pilates met je kan doen!

De lessen worden gegeven in kleine groepen, waardoor er ruimte is voor veel persoonlijke aandacht.

Wil of heb je meer nodig, bijvoorbeeld na een ernstige blessure of operatie of heb je kleine kinderen en wil je niet iedere keer een oppas moeten regelen, dan kun je ook privélessen volgen, aangepast aan jouw wensen, locatie en specifieke situatie.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Copyright © 2014.  Wil jij een gemakkelijk te beheren website?